TR EN
Uzakdoğu'dan Gelen Misafirlerimizi Manisa Ve İstanbul’da Ağırladık.
 

Asya Pasifik bölgesinin iş dünyasında söz sahibi isimlerinden oluşan bir heyet karşılıklı yatırım ve işbirliği imkânlarına ilişkin bir ziyaret gerçekleştirdi. Topluluğumuzun fabrikalarını gezen heyet futbol ile de yakından ilgilendiğini gösterdi. Manisa’da ELBA fabrika çalışanları arasında yapılan turnuvanın final maçını izledi, şampiyon takıma kupasını takdim etti.
 
CAPDI Genel Sekreter Yardımcısı Francis X. Manglapus, Kamboçya Yatırım Kurulu Başkan Yardımcısı Sok Söken ve ülkenin önde gelen şirketlerinden Soma Group firmasının Satış ve Pazarlama Direktörü Cham Krasna, Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in davetlisi olarak ülkemizi ziyaret etti.
 
Başta Endonezya ve Kamboçya olmak üzere tüm Asya Pasifik bölgesindeki yatırım imkânlarını anlatmak ve aynı zamanda Türk sanayisini yerinde değerlendirmek için çalışma ziyaretinde bulunan yetkililer, Elginkan Holdingin Manisa ve İstanbul’daki son teknoloji ile donatılmış fabrikalarını da gezdiler. Grubun Manisa’daki panel radyatör üretim firması olan ELBA Basınçlı Döküm Sanayi A.Ş.’ye ait tesislerin incelenmesi esnasında üretim süreçlerini yakından izleme fırsatı bulan Uzakdoğulu yetkililer, standart ürünlerin yanında özellikle aynalı dikey panel radyatör ve 2014 yılında satışa sunulacak olan E.C.A. Icon panel radyatöre ilişkin beğenilerini sundular. Panel radyatör üretimi haricinde kombi, armatür ve vitrifiye üretim firmalarını da gezen misafirler, günün sonunda ELBA fabrika çalışanları arasında gerçekleştirilen futbol turnuvası final maçını da izleyerek futbolla yakından ilgili olduklarını gösterip şampiyon takıma kupasını takdim ettiler. E.C.A. ürünlerinin Uzakdoğu pazarlarında yer almasına yönelik işbirliği görüşmelerinin de yapıldığı ziyaret sonrasında yetkililer, satış kanalları hakkında da bilgi almak üzere Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçenin ev sahipliğinde Antalya’da yapılan E.C.A. Bayi Toplantısı’na da katıldı