TR EN
E.C.A. En Yeni Ürünleri İle Mostra Convegno 2016 Fuarı’nda …
 

Eleks Dış Ticaret A.Ş., 15 – 18 Mart 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde iki yılda bir düzenlenen ve Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Sıhhı Tesisat ve Su Arıtma teknolojilerini içeren Mostra Convegno 2016 Fuarı’na en yeni ürünleri ile katılım göstermiştir.

MCE 2016 fuarı 2.100’den fazla firmanın iştirakiyle ve 155.000 profesyonel firma ziyaretiyle gerçekleşmiştir. Hem İtalya’dan hem de diğer ülkelerden yoğun ziyaretçi alan fuara, Türkiye’den toplamda 107 firma katılım göstermiştir.

E.C.A., 250 m2 lik özel stand ve geniş ürün yelpazesi ile fuardaki birçok standın arasında ön plana çıkarak, göz kamaştırmıştır.

Sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan MCE 2016 Fuarin’da, E.C.A. markalı kombiler, panel radyatörler ve valf ürünleri kullanışlı, ekonomik ve çevre dostu ürün konseptleriyle sergilenmiş olup, E.C.A. Türkiye’nin ilk yerli Güvenli Yanma Teknolojisi (SCOT) özelliğine sahip tam yoğuşmalı kombi ürün gamı İtalya’da  ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur. E.C.A.’nın yeni tam yoğuşmalı premiks kombisi Scot Güvenli Yanma Teknolojisi ile farklı gaz tiplerine kendiliğinden adapte olma özelliği ile öne çıkmaktadır. Soft start ile sessiz yanma özelliğine sahip olan E.C.A. Scot Kombi, Apple ve Android telefonlar ile de kumanda edilebilmektedir. Bunun yanında E.C.A markalı standart panel radyatörler ile birlikte sergilenen Icon, Crocodile,4D ve Cover radyatörler de fuarda büyük beğeni toplamıştır.