TR EN
E.C.A. SEREL Markalarının Parlak Fikirleri Ish 2017 Fuarı’nda…..
 

Sektörün en önemli ısıtma-soğutma ve yapı fuarı olarak kabul edilen ISH Fuarı, 14-18 Mart tarihleri arasında, Messe Frankfurt Exhibition fuar merkezinde gerçekleştirildi.

Beş günlük fuar süresince, tesisat sektörü, perakende sektörü, mühendislik ve mimarlık şirketleri, inşaat ve emlak şirketleri, hizmet sağlayıcılar, kamu kurumları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu uluslararası ziyaretçiler 260.000 metrekarelik Fuar Merkezi'nde bir araya geldiler. İki yılda bir düzenlenmekte olan bu fuara 61 farklı ülkeden 2.482 firma katılmış ve fuar beş gün boyunca yaklaşık 200.000 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Elginkan Topluluğu olarak bu önemli fuara, farklı hollerde, farklı ürün grupları ile iki ayrı stantta katılım gerçekleştirilmiştir.

E.C.A. markalı ısı ürünleri, dünyanın önde gelen ısı ürünleri üreticilerinin yer aldığı 8.holde, 297 m2 lik, E.C.A. ve SEREL markalı yapı ürünleri ise 3.0 holünde 340 m2’lik özel tasarım stantlarla ziyaretçilerle buluşturuldu.

Isı ürünlerimizden E.C.A. markalı Scot kombi, estetik tasarımının yanı sıra ısıtma devresi için yakıt tasarrufu sağlayan ECO modu ve kullanım suyu için tüketici alışkanlıklarını kaydeden KONFOR modu ile kullanıcıya tek tuşla ekonomik ve konforlu kullanım seçenekleri ile ısı standının ilgi odağı oldu. Scot kombi E.C.A. Akıllı Oda Termostatı ile kullanıldığında, evin sıcaklığının cep telefonundan veya bilgisayardan ayarlanmasını ve bu özellikleriyle doğalgaz tüketiminde %30’a kadar tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca yine E.C.A. markalı dizayn radyatörler ve E.C.A. markalı valfler kaliteli ve geniş ürün gamı ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Yapı ürünleri standımızda, E.C.A. ve SEREL markalı armatürler ve seramik sağlık gereçleri inovatif ve teknolojik yaklaşımları ile ıslak zeminlerde hijyenin ve kolay temizlenebilirliğin önemine dikkat çekilerek anlatılmıştır. Bu yaklaşım ışığında ortaya çıkan E.C.A. SEREL’ in parlak fikirleri global tüketici ile de buluşturulmuştur. E.C.A. Hijyen Plus ile nano teknoloji ile üretilen özel hijyen kaplama sayesinde, artık armatürlerde de hijyen güvenliği yaşanırken, tüm segmentlerdeki SEREL ürünleri Hygiene Plus özelliği sayesinde maksimum temizlik ve maksimum tasarrufu bir arada sunmaktadır. SEREL'in geliştirdiği EasyWash yıkama sistemi sayesinde suya yön vererek su sıçratma problemini minimize etmekte ve temizleme suyuna tam hükmederek, klozetin iç yüzeyinin yıkanmasını sağlamaktadır. EasyWash sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununa ve sıçratma problemine de çözüm sunulmaktadır. E.C.A. Touch/Dokunma Kontrollü lavabo ve eviye bataryaları ile şık bir hareketle, bataryanın herhangi bir noktasına dokunarak açıp kapayabilme ya da kendi kendine kapanabilme ayrıcalığı ile tüketicinin beğenisine sunulmuştur.